RYCSA

Empresa constructora i promotora

 

Passeig Prim, 15

43202 Reus (Tarragona)

Tel. 977 310 945 / 977 312 024

Fax 977 314 874

info@rycsa.es

www.rycsa.es

Avís Legal

Aquest lloc web www.rycsa.es és propietat de RYCSA (Ribas Y Cia S.A. amb nif A-43010362 i domicili fiscal al Passeig Prim, 15 43202 de Reus província de Tarragona).


Condicions d'ús

Al navegar per aquest lloc web, accepta la totalitat de les condicions esmentades en aquesta pàgina.


No utilitzara aquest lloc web per a qualsevol finalitat que sigui il·legal o contradigui aquests termes o condicions d'ús.


Rycsa es reserva el dret de modificar, alterar o eliminar els continguts de la pàgina web, en qualsevol moment i sense avís previ.


Propietat intel·lectual

Tots els drets d'explotació de la web estan reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre la web (fotografies, disseny, logotips i programació) corresponen a RYCSA.


Correspon a aquesta empresa el exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos en qualsevol forma i ,en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.


Enllaços

RYCSA declina qualsevol responsabilitat respecte a l'informació que es trobi fora de la web, la funció dels links es la de informar al usuari sobre la existència d'altres fonts d'informació.


Continguts

RYCSA no té la responsabilitat que es derivi de males pràctiques de la utilització dels continguts i es reserva el dret de modificar-los quant cregui convenient.


Privacitat

Les dades recollides en els formularis d'aquesta web, seran emmagatzemades per RYCSA. Al cedir-nos aquestes dades, ens autoritza al seu tractament per a rebre publicitat, a través de correu, fax o email, procedent exclusivament de RYCSA.

 

En qualsevol moment podrà cancel·lar les dades dirigint-se per telèfon, fax o email esmentats anteriorment. En qualsevol cas les dades no seran cedides a terceres persones o empreses i ens comprometem a protegir amb sistemes de seguretat apropiats les dades.Copiright 2008 RYCSA l Tots els drets reservats l Avís legal l Disseny: estudiGlauc & SarobéDisseny